I want to...

Προνομιακό Σχέδιο Επιχορήγησης Σπουδών

Η συνεχής μάθηση, η διεύρυνση των δυνατοτήτων του κάθε ενός από εμάς, και η εύρεση καινοτόμων τρόπων εργασίας είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που έχουν εξελίξει την Εταιρεία μας σε ηγετική θέση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Καθώς όλοι εξελισσόμαστε μέσα από νέα τεχνολογικά μέσα και αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο, η Toyota μεταμορφώνεται από μια Εταιρεία Αυτοκινήτων, σε μια Εταιρεία Κινητικότητας.

Για την ενεργή υποστήριξη της μάθησης και της εξέλιξης μας, η Εταιρεία σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα Προνομιακής Επιχορήγησης Σπουδών για τα μέλη των ομάδων της Toyota και της Lexus. Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικές προνομιακές ρυθμίσεις στα ετήσια δίδακτρα σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Για περαιτέρω υποστήριξη και ευελιξία, ορισμένα από τα Προπτυχιακά ή Μεταπτυχιακά προγράμματα θα προσφέρονται και εξ’ αποστάσεως. Πιστεύουμε ότι η γνώση προορίζεται για να μοιράζεται με όλους, και εκτιμώντας την μακροχρόνια πορεία των ομάδων μας, το πρόγραμμα Προνομιακής Επιχορήγησης Σπουδών, επεκτείνεται και στα μέλη των οικογενειών όλων των συναδέλφων της Toyota και της Lexus.

Παραμένοντας πιστοί στις Εταιρικές μας αξίες, καινοτόμους τρόπους αλλά και υποστηρίζοντας έμπρακτα την αξία που προσφέρει η γνώση, δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο και προχωράμε ακόμη πιο μπροστά.

Μάρθα Χριστοδούλου
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού